Zlato polje - Podravka - Rezanci po toskanskom
Rezanci po toskanskom
Sastojci
- 500 g Valjanih rezanaca od špinata Zlato polje
 - 200 g patlidžana
 - 120 g tikvica
 - 2 luka
 - 1 crvena paprika
 - 2 rajčice
 - 4 žlice maslinovog ulja
 - sol
 - Vegeta Maestro crni papar
 - listovi svježeg bosiljka
 
Priprema
Rajčice uronite u vrelu vodu, izvadite, ogulite im kožicu i narežite na kockice. Ostalo povrće narežite na kockice.
Na zagrijanom maslinovom ulju popecite sitno narezani luk, a potom dodajte ostalo povrće. Posolite, popaprite i pirjajte oko 10 minuta.
U vrelu posoljenu vodu stavite tjesteninu i skuhajte "al dente". Tjesteninu ocijedite i umiješajte u umak.
Posluživanje
Pospite natrganim listovima bosiljka i poslužite toplo.
Savjet
Svježi bosiljak nije potrebno sjeckati, narežite ga ili još bolje natrgajte prije nego li ga dodate jelu.
Svi recepti
