Zlato polje - Podravka - Rezanci po toskanskom
Rezanci po toskanskom
Sastojci
- 500 g Valjanih rezanaca od špinata Zlato polje
- 200 g patlidžana
- 120 g tikvica
- 2 luka
- 1 crvena paprika
- 2 rajčice
- 4 žlice maslinovog ulja
- sol
- Vegeta Maestro crni papar
- listovi svježeg bosiljka
Priprema
Rajčice uronite u vrelu vodu, izvadite, ogulite im kožicu i narežite na kockice. Ostalo povrće narežite na kockice.
Na zagrijanom maslinovom ulju popecite sitno narezani luk, a potom dodajte ostalo povrće. Posolite, popaprite i pirjajte oko 10 minuta.
U vrelu posoljenu vodu stavite tjesteninu i skuhajte "al dente". Tjesteninu ocijedite i umiješajte u umak.
Posluživanje
Pospite natrganim listovima bosiljka i poslužite toplo.
Savjet
Svježi bosiljak nije potrebno sjeckati, narežite ga ili još bolje natrgajte prije nego li ga dodate jelu.
Svi recepti